Je maakt het zo

Breng de melk en water aan de kook en roer de polenta er langzaam door. Draai het vuur laag. Laat 10 minuten koken.

Hak ondertussen de knoflook fijn en snijd de grote paddenstoelen wat fijner. Breng de lamskoteletjes op smaak met zout en peper. Verhit de roomboter in een koekenpan en bak hierin de lamskoteletjes in 7 minuten om en om mooi bruin en rosé van binnen. Laat even rusten.

Bak de paddenstoelen met de knoflook in het bakvocht van de lamskoteletjes bruin en gaar.

Verwarm de oven voor op 200°C.

Rasp de Weydeland Extra Belegen en de Villa Truffo kaas en roer 100 g door de polenta heen, breng op smaak met zout en peper.

Schep de polenta in een ovenschaal en verdeel de rest van de kaas erover. Schep de paddenstoelen en lamskoteletjes erop en doe de ovenschaal nog 10 minuten in de oven. Hak de peterselie fijn en bestrooi de polenta ermee.