Je maakt het zo

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Kook de gehakte diepvriesspinazie op laag vuur in een pan; roer het zo nu en dan door tijdens het ontdooien. Draai het vuur hoger, zodat het overtollige vocht verdampt. Schep de spinazie vervolgens in een kom en laat het afkoelen.

Pak een koekenpan en rooster de pijnboompitten op laag vuur totdat ze goudbruin van kleur zijn. Hak ze fijn.

Schep de de pijnboompitjes en de pesto door de spinazie.

Rasp de Weydeland Belegen en schep de geraspte kaas door het mengsel.

Voeg zout en peper toe.

Pak de velletjes bladerdeeg en leg het mengsel erop. Vouw het velletje bladerdeeg dicht met het mengsel ertussen, zodat er een driehoek ontstaat.

Leg de bladerdeeghapjes op een bakplaat en bak ze in 20-25 minuten goudbruin.

Lekker om er een dipsausje bij te serveren!