Je maakt het zo

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snijd een stukje van de asperges af, zodat ze mooi op de bladerdeeg plakjes passen.
  3.  Rol de asperges in de plakjes bacon > gebruik 1 plakje bacon per 2 asperges.
  4. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hier de 6 plakjes bladerdeeg op.
  5. Plaats deze rolletjes met asperges en bacon naast de bladerdeeg plakjes.
  6. Bak dit voor circa 15 minuten in de oven.
  7. Mix ondertussen de ricotta, 2/3 van de geraspte Weydeland Kaas, knoflook (geperst/fijngehakt) en zout en peper in een kom.
  8. Smeer de Ricotta mix op de bladerdeeg plakjes. Strooi het overgebleven deel van de geraspte Weydeland Kaas nog over de bladerdeegplakjes en bak nog eens 10 minuten in de oven.
  9. Leg als laatst de asperge rolletjes op de bladerdeegplakjes.
  10. Eet smakelijk!