Weydeland bijenwasdoek

NIEUW! Hoe handig en duurzaam is dit Weydeland kaasdoek?! Normaal gesproken pakken onze verkooppunten jouw vers afgesneden stukje kaas in met Weydeland kaaspapier. Niets mis mee, natuurlijk. Maar het Weydeland kaaspapier is niet herbruikbaar en afwasbaar. Je kunt het gebruiken totdat het stuk kaas op is, maar daarna wordt het kaaspapier weggegooid. Daar hebben we nu een duurzamere oplossing voor gevonden: Het herbruikbare (plasticvrije) kaasdoek, gemaakt van bijenwas. 

Plasticvrij & herbruikbaar kaasdoek

Het Weydeland bijenwas kaasdoek is een met bijenwas geïmpregneerde katoenen doek dat wordt gebruikt om jouw favoriete stuk Noord-Hollandse kwaliteitskaas in te bewaren en lang vers te houden. Doordat dit doek makkelijk in gebruik, plasticvrij en herbruikbaar is, is dit doek hét groene alternatief voor kaaspapier, plastic bakjes, boterhamzakjes en aluminium folie. Dit kaasdoek is gemaakt in samenwerking met DOOEK.

Waar verkrijgbaar?

Deze Weydeland bijenwasdoeken zijn verkrijgbaar bij onze Weydeland verkooppunten. Kijk hier voor een verkooppunt bij jou in de buurt.