Maak kans op een Giftbox!

Bij Weydeland Kaas hebben we nu een hele leuke winactie. Je kunt kans maken op 1 van de 10 Weydeland Giftboxen! Je hoeft alleen maar een leuke woordspeling in te sturen met de woorden Flinck en Rijck. Zo makkelijk is een winactie nog nooit geweest.

Zeg het met onze Weydeland Specials! 

Onze Weydeland Flinck en Weydeland Rijck zijn prachtige brokkelkazen en zijn perfect als cadeautje. Vind jij het soms lastig om aan iemand te vertellen dat je diegene Flinck waardeert? Zeg het dan met de Weydeland Specials. Geef een puntje Weydeland Flinck of Rijck cadeau, doe er een leuk kaartje bij en schrijf daarop dat je je Rijck voelt met hem/haar. Of dat je diegene Flinck leuk vindt! Liefde gaat ook immers door de maag..

Weydeland Flinck

Weydeland Flinck is een bijzondere oude kaas! De kaas is op ambachtelijke wijze bereid volgens speciaal recept en heeft een rijping achter de rug in ons pakhuis. Deze kaas ligt in een speciale ruimte met een specifieke temperatuur en luchtvochtigheid te rijpen resulterende in een sublieme smaak. De Weydeland Flinck heeft kleine eiwitkristallen in het zuivel en haar smeuïgheid doet je verrassen.

Weydeland Rijck

Weydeland Rijck is een rijke brokkelkaas! De kaas heeft een lange rijpingstijd achter de rug in het pakhuis. Daardoor is de kaas zeer rijp van smaak en brokkelt hij. De kleine rijpingskristallen die in de kaas zitten, knisperen in de mond. De Weydeland Rijck zit vol aroma’s en is karaktervol van smaak.

Maak kans op een Weydeland Giftbox

Wil jij kans maken op een Weydeland Giftbox met daarin onze lekkere Weydeland Special kazen (en meer)? Stuur dan een leuke woordspeling in met Flinck of Rijck die wij mogen gebruiken in onze Weydeland uitingen. Vergeet niet te vermelden bij welke kaasboer jij altijd je Weydeland Kaas haalt! Insturen kan t/m 21 april 2024.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.