Handige borreltrommel gratis!

Profiteer nu van deze leuke actie bij onze Weydeland verkooppunten: Een gratis borreltrommel bij aankoop van Weydeland Kaas!* En om het nog makkelijker te maken, delen we ook gelijk inspiratiereceptjes om in deze borreltrommel te doen.

Handige borreltrommel

Met deze borreltrommel/voorraaddoos kun je alle kanten op. Dankzij de vijf vlakken kun je makkelijk verschillende kant-en-klare hapjes meenemen voor een zomerse picknick, een uitgebreide lunch of je kunt er je overgebleven avondeten in bewaren. Maar ook is deze trommel geschikt om er zoutjes/nootjes, koekjes of snoepjes in te bewaren voor in je voorraadkast.

Gratis bij Weydeland Kaas

Je ontvangt deze handige trommel nu gratis bij aankoop van Weydeland Kaas.* Weydeland Kaas is verkrijgbaar in veel verschillende varianten. Van jong t/m oud, maar ook magere 20+ kaas, minder vet 35+, Minder Zout en drie brokkelkazen. Je kunt Weydeland Kaas kopen bij diverse Weydeland verkooppunten door heel Nederland.

Borreltrommel recepten

Sabine van OhMyFoodness heeft zo’n handige borreltrommel gekregen en zij is direct aan de slag gegaan om er leuke receptjes voor de picknick bij te bedenken. Zo heeft zij creaties gemaakt die je gemakkelijk kunt meenemen in deze trommel en die heerlijk zijn tijdens een zomerse picknick. Je bekijkt haar receptcreaties hier!

*Vraag naar de voorwaarden bij jouw Weydeland verkooppunt. De voorwaarden kunnen per verkooppunt verschillen.