Gratis ovenschaaltjes bij Weydeland Kaas

Profiteer nu van deze actie bij de Weydeland verkooppunten: Koop een stukje Weydeland Flinck of Weydeland Rijck bij jouw kaasboer en ontvang een klein ovenschaaltje cadeau! 

Ovenschaaltje gratis bij kaas

Bij onze Weydeland verkooppunten is er nu een leuke actie. Koop je een stukje Weydeland Flinck of Weydeland Rijck? Dan ontvang je een gratis schaaltje erbij. De schaaltjes kun je gebruiken voor diverse doeleinden. Gebruik ze bijvoorbeeld als borrelschaaltjes en serveer de blokjes kaas, nootjes of olijven erin. Maar ook kun je ze natuurlijk als ovenschaaltjes gebruiken. We hebben een tweetal leuke recepten met deze ovenschaaltjes ter inspiratie, namelijk de portobello uit de oven en een lekkere quiche.

Weydeland Specials

Onze Weydeland Specials zijn heel bijzonder. Dit zijn oude brokkelkazen die op een speciale wijze hebben liggen rijpen in ons pakhuis. Weydeland Flinck heeft circa 10 maanden gerijpt, heeft kleine rijpingskristallen, een Flincke smaak en nog een erg romig zuivel. De Weydeland Rijck is iets ouder en heeft nog meer rijpingskristallen. De smaak is iets Rijcker dan die van de Weydeland Flinck. Beide kazen zijn zeer geschikt om als blokje te serveren op een borrelplank (in je borrelschaaltje!), maar ook zijn ze goed te gebruiken in beide receptjes. Ze maken je recept zeer smaakvol, dankzij de volle smaak!

Weydeland Verkooppunten

Onze Weydeland verkooppunten zijn gevestigd door het hele land. Wil je precies weten waar je een Weydeland verkooppunt kunt vinden bij jou in de buurt? Kijk dan op deze pagina, vul je postcode of plaatsnaam in en vind alle verkooppunten in jouw omgeving.

Gepubliceerd op 17-11-2023