’t Schaffelaartje in Ede

Voor noten, kaas of wijn, moet je bij ‘t Schaffelaartje zijn. ’t Schaffelaartje, ook wel bekend als “De Zaak vol Smaak” bestaat al sinds 1984 in Ede. Hierdoor is het niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

”Wij staan bekend als een winkel die een totaalpakket biedt van kaasboer, slager en poelier.” Dat vinden Gijs, Jenneke en dochters ook meteen het leukste aan hun winkel; het zijn eigenlijk drie winkels onder één dak. Daarnaast bieden ze topkwaliteit tegen een redelijke prijs. ”Wij hebben een uitgebreid kaasassortiment van Noord-Hollandse kazen en boerenkazen van jong tot oud. Ook hebben we verschillende kruidenkazen en buitenlandse kazen.”

Tip van kaasboer Gijs: Leg een suikerklontje of stukje keukenpapier in de kaasdoos tegen schimmelen.

Door persoonlijk contact en passend advies willen ze de kennis van hun producten overdragen op de klanten. ”Nieuwe kaasklanten willen we altijd een goed gevoel geven, zodat ze terugkomen voor een stukje kaas. Verder adviseren we vaak om in de kaasdoos een suikerklontje of een stukje keukenpapier te leggen, zodat de kaas niet zo snel schimmelt. Bestellingen kunnen via de mail of telefonisch geplaatst worden en in overleg worden deze bezorgd.”

Je vindt de winkel van Gijs en Jenneke hier:

Brouwerstraat 59-61 in Ede

https://www.hetschaffelaartje.nl/