Overdevest in Sassenheim

“Goed, beter best; kaas van Cors Overdevest.”

Marco Overdevest verkoopt de lekkerste kazen van Nederland en Europa op de markt. Op dinsdag staat hij in Oegstgeest, op donderdag in Sassenheim en op woensdag en zaterdag in Leiden. Hij staat ook wel bekend als de gezelligste kaasboer van Leiden.

”Ik vind het de grootste uitdaging in het verkopen van kaas om klanten die niet lekker in hun vel zitten, met een tevreden gevoel, een glimlach en met kaas weg te laten gaan. Mijn favoriete kaas is de Weydeland Extra Belegen. Het is echt een kwaliteitskaas, smedig en gewoon super lekker! De beste kwaliteit komt van Weydeland kaas. Oftewel: Goed, beter, best; kaas van Cors Overdevest.”

”Mijn klantenkring bestaat uit alle lagen van de bevolking; van chirurg tot artiest of student. De meeste adviezen die ik geef gaan over allergieën, zwangerschapsvoorschriften of anderen diëten, maar ook recepten. Klanten kunnen bij mij een bestelling plaatsen en in overleg zou ik het ook kunnen bezorgen. Om een kaasplankje samen te stellen heb ik altijd een leuke actie lopen: 3 kazen voor € 5!”

Je vindt Marco hier:

Dinsdag in Oegstgeest

Woensdag in Leiden (Botermarkt)

Donderdag in Sassenheim

Zaterdag in Leiden (’t Gangetje)

https://www.facebook.com/Kaas-van-Cors-Overdevest1-512965948878818/posts