De Kaasknabbel in Woudenberg

“Ik vind het leuk dat we een heel gevarieerd pakket bieden.”

De Kaasknabbel & Zo van Jeannette Oussoren in Woudenberg heeft naast een groot assortiment kazen en noten ook een lunchroom. Hier kun je genieten van (luxe) belegde broodjes, een kopje koffie of een van de andere drankjes. ”Wij onderscheiden ons door goede kwaliteit kaas en delicatessen te verkopen en door de lunchroom. Wij zijn begonnen in 2008 als kaaswinkel. Door de tijd hebben we veel mooie en ambachtelijke producten toegevoegd aan het assortiment. In 2019 hebben we de stap gezet om de lunchroom aan de winkel te voegen. Om dit te realiseren zijn wij ook verhuist naar een ander pand. Service en kwaliteit staan bij ons op 1!”

In eerste instantie wilde Jeannette graag een slagerij beginnen. Hiervoor had ze ook een opleiding genoten. Maar doordat er al 2 slagers op het dorp gevestigd waren en Jeannette elders geen andere optie zag, is dit niet door gegaan. ”Mijn man Theo adviseerde mij om iets in de kaas te gaan doen, want een kaaswinkel hadden we in Woudenberg nog niet. Ik heb toen bij verschillende kaaswinkels meegelopen om het een en ander te leren en uiteindelijk in het diepe gesprongen. Tot op de dag van vandaag heb ik hier geen spijt van gehad en bevalt nog steeds erg goed.”

”Een enkele keer kopen we wat zwaardere kazen, zoals 30kg kruiden of een 60kg boerderijkaas. Ik vind het altijd een uitdaging om die zo snel mogelijk weer te verkopen en deze bij alle klanten te laten proeven. Ik vind het leuk dat we een heel gevarieerd pakket bieden. Mensen kunnen bij ons ook terecht voor een kop koffie en iets lekkers, dat maakt het extra leuk.”

”Klanten vragen veelal om een lekkere oude kaas. Ik vind de combinatie van Weydeland Flinck met Vijgen balsamico dip verrassend lekker. Ook zijn mijn klanten benieuwd naar de boerenkaas en waar de kaas vandaan komt. Bestellingen kunnen gedaan worden via de website, telefonisch of in de winkel. Je kunt je bestelling afhalen in de winkel, maar bezorgen behoort ook tot de opties!”

Je vind de winkel van Jeannette hier:

Voorstraat 22 in Woudenberg

https://www.dekaasknabbel.nl/