Kaashuis ’t Volle Pond in IJsselmuiden

“Ik vind het erg leuk om cadeau pakketten voor klanten te versieren en al helemaal als klanten hiervoor terugkomen.”

Sinds 1995 staat Kaashuis ’t Volle Pond in IJsselmuiden vol met heerlijke producten: traktaties voor familie, vrienden en jezelf. Een feestelijke winkel, die niet meer weg te denken is uit het straatbeeld. Heb je advies nodig? Wil je een cadeau pakket laten maken? Of gewoon een stuk kaas kopen? De medewerkers helpen je graag en staan altijd open voor een praatje. Eigenaresse Corine Medemblik vertelt: ”Ik vind het erg leuk om cadeau pakketten voor klanten te versieren en al helemaal als klanten hiervoor terugkomen.”

Planken met gerijpte kazen, rijen fijne wijnen, kasten vol knapperige noten. Bij Kaashuis ’t Volle Pond vind je een verzameling aan verse producten. Bij alle kazen geldt dat je ze het beste kunt serveren op kamertemperatuur om de smaak het best tot zijn recht te laten komen. ”Omdat wij met veel parttimers werken is het altijd lastig om iedereen tegelijk in te lichten over bijvoorbeeld een nieuwe kaas in het assortiment. Dit probeer ik dan ook vaak via de groepsapp met een foto en/of uitleg te doen, maar het liefst doe ik het mondeling.”

Ook voor advies kun je bij Corine terecht: ”Voor een verjaardag of avondje met vrienden/familie probeer ik zelf altijd een variërende kaasplank te maken van jong tot oude kaas, hard tot zacht en kruidenkazen. Dat zou mijn advies naar mijn klanten ook zijn. Klanten kunnen bij ons ook online bestellen via de webshop of via Facebook. Telefonisch je bestelling doorgeven kan natuurlijk ook. De bestellingen bezorgen we bij je thuis.”

Je vindt de winkel van Corine hier:

Kaashuis Volle Pond in IJsselmuiden

https://kaashuisvollepond.nl/