Warmerdam in Noordwijkerhout

In Noordwijkerhout aan de Dorpsringweg is de winkel van Kaas- en Versspecialist Joh. Warmerdam. Zoon Arthur runt de winkel met zijn vrouw Yvonne.

”Omdat er veel mensen zijn die Warmerdam heten en mijn opa in bloem en meel handelde, noemen veel mensen mij de Muis. In een straal van 15 kilometer zijn er maar liefst 7 andere kaaswinkels.”

Arthur vertelt: ”Ik onderscheid me door een breder assortiment (inclusief vleeswaren) aan te bieden. Daarnaast is onze winkel zes dagen per week open vanaf 7.30 uur en hebben we elke vrijdagavond koopavond. Maar ook onderscheiden we ons door Weydeland Kaas te verkopen. Ik wil mijn klanten het verschil laten ervaren tussen kaas met een ‘stopverf’ smaak en echte kwaliteitskaas, zoals Weydeland kaas of een rauwmelkse boerenkaas. Dat proef je wel!”

Arthur verleent extra service door de bestellingen te bezorgen. Ook is hij altijd enthousiast over de producten en kan die je het hele verhaal achter de kaas vertellen. Wil je weten waar de kaas vandaan komt? Welke boer de kaas gemaakt heeft of wat er precies in een kaas zit? Arthur kan het je vertellen.

Daarnaast nog een goede tip van kaasboer Arthur: ”Ik adviseer altijd om de kaas niet in de koelkast te bewaren. Dat is beter voor de smaak.”

”Voor de Oudelandse Boeren Smaakvol Belegen kun je me ’s nachts wakker maken.”

Je vindt de winkel van Arthur hier:

Dorpsringweg 4, 2211 ED Noordwijkerhout

www.lunchenbijarthur.nl