Ton Hardon in Voorthuizen

De familie Hardon is al 50 jaar actief in de kaas. Zoals men zelf zegt: ‘wij zijn als familie besmet geraakt met het Weydeland virus. Kaas zit in ons DNA, vooral lekkere en onderscheidende kaas.’ Ton rijdt met een prachtige verkoopwagen met de juiste presentatie, uitstraling, assortimentskeuze en frisheid.  Jij hoeft niet naar de winkel maar de winkel komt naar jou! Kaas vers voor de deur. 

Ton vertelt dat hij blij wordt van mensen die zo heerlijk kunnen genieten van verschillende kazen, fantastisch om zo een bijdrage te mogen leveren. De kaas waar je hem nachts wakker voor mag maken is op dit moment is de Erfgoed Stelling 103, voorheen de Boeren Dooreter. ‘Ik heb geen betere kaas in de wagen gehad sinds deze wordt geproduceerd in Berkenwoude. De klanten vinden hem geweldig.’ Daarnaast is de combinatie Weydeland extra belegen met een zure bom verrassend lekker. Dat is werkelijk zo eenvoudig en hier denken maar weinig mensen aan.

“leeftijd is niet belangrijk, tenzij je van kaas bent”

Het belangrijkste voor Ton is een luisterend oor in onstuimige tijden en het liefste brengt hij ook een stukje kennis over wat betreft kaas. Het is een uitdaging om het juiste advies te geven om ervoor te zorgen dat de klant optimaal geniet van zijn gekochte kaas. Dit doet hij door samen op zoek te gaan naar allerlekkerste kaas en samen met kaasliefhebbers er echt een feestje van te maken. Het onderscheidend vermogen van Ton Hardon is het assortiment, de presentatie, het aanbieden de lekkerste kaasplanken en uiteraard vanzelfsprekend vers afgesneden kaas. Hij komt leveren wanneer het de klant uitkomt, hij past zich aan.

Ton is bereikbaar op:

weydeland-kaasshop.nl

06-36484946