’t Keesheukske in Roermond

’T Keesheukske Roermond bestaat sinds 1982. In 2002 heeft Hans Koelemij de winkel overgenomen en inmiddels is zowel de winkel als het assortiment flink uitgebreid. In de winkel vind je een ruim assortiment Hollands kaas, buitenlandse kaas, vleeswaren, wijn, delicatessen, noten, Roermondse boomstammetjes, chocolade en cadeaus.

Hans heeft altijd al een voorliefde gehad voor de foodsector. Dit begon al vroeg toen hij in zijn jeugd meehielp in de kleine winkel van zijn oom en tante in Den Haag waar levensmiddelen werden verkocht. Nu heeft hij zijn eigen delicatessenwinkel en is hij voorzitter van de Branchevereniging Foodspecialiteiten.

T’ Keesheukske trekt een divers publiek; ”Mensen van jong tot oud komen langs in de winkel. Ik geef de mensen graag informatie over mijn producten en vertel ze graag het verhaal achter de kaas. Ook geef ik met alle liefde advies als iemand opzoek is naar een speciale kaas of een dieetwens heeft.” Naast de service die geboden wordt in de winkel vindt Hans het belangrijk dat de producten die hij verkoopt van goede kwaliteit zijn en hij zorgt ervoor dat de winkel netjes, schoon en opgeruimd is. ”Ik ga echt tevreden naar huis als ik de mensen blij heb kunnen maken met mijn producten!”

Bestellen kan telefonisch, per e-mail, of via de webshop.

Je vindt de winkel van Hans hier:

Joep Nicolasstraat 1, 6041 JZ Roermond
www.keesheukske.nl