Renkema Kaas in Amersfoort

“Wij leveren de beste service; wat is service? Hetgeen wat de klant niet verwacht.”

Renkema Kaas is een familiebedrijf aan de Leusderweg in Amersfoort. Het bedrijf bestaat al meer dan 33 jaar. De winkel wordt gerund door Pieter Renkema. Op drukke dagen hielp hij al van jongs af aan mee in de winkel en mag zich sinds 2013 eigenaar van Renkema Kaas noemen. Eerst samen met zijn ouders, Piet en Annie, nu volledig. Na ruim 20 jaar in het vak, weet hij alles van kaas!

”Wij onderscheiden ons door onze vakkennis en het altijd vriendelijk te zijn. Maar ook door de verkoop van verse kaas zijn wij onderscheidend. We streven naar het beste. Wij zitten al vanaf 1987 op deze plek en hierdoor hebben we een hoop klanten van kinds af aan in de winkel. Het is een kleine knusse winkel, met heel veel specialiteiten waar de passie vanaf springt.”

Pieter vertelt dat hij altijd blij wordt als mensen blij de winkel verlaten en ze kunnen genieten van de producten die ze bij hem hebben gekocht. ”Wij zijn altijd op zoek naar bijzondere producten om onderscheidend te zijn. Mijn kennis en passie voor kaas breng ik over op mijn personeel door samen met ze te proeven en uitleg te geven. Soms neem ik ze mee op een cursus. Een combinatie met kaas die verrassend lekker is: thee met kaas. Omdat thee je mond verwarmt, proef je de smaken van de kaas beter! Klanten kunnen bij ons ook telefonisch een bestellingen plaatsen. We bezorgen door heel Nederland.”

Je vindt Pieter hier:

Renkema Kaas in Amersfoort

https://www.renkemakaas.nl/