Renata Delicatessen & Zo Nijverdal

“Everything will be fine, when you have cheese and wine.”

De winkel van Renata bestaat al 35 jaar in Nijverdal. ”10 jaar geleden heb ik de winkel overgenomen en zijn we meer specialiteiten gaan verkopen. We staan nu bekend als een delicatessezaak met veel lekkere en mooie producten; Renata Delicatessen & Zo. Ons assortiment is erg speciaal en breed; we verkopen wijn, bier, vruchtensappen, Italiaanse specialiteiten, koffie en veel eigengemaakte lekkernijen. Door dit brede assortiment kunnen wij ons onderscheiden van de doorsnee kaaswinkel. We zitten ook op een gunstige locatie in een authentiek pand, wat goed bij onze ambachtelijke producten past.”

”Ik probeer mijn klanten altijd een stukje genot te verkopen door middel van kaas en andere specialiteiten. En daardoor ook te zorgen dat ze bij ons terugkomen. Mijn favoriete kaas is de Villa Jardin; zacht en romig met verse kruiden. Onwijs goed te combineren op een kaasplankje.”

Everything will be fine, when you have cheese and wine. 😉

Renata geeft haar klanten altijd het advies om de kaas goed ingepakt in Weydeland kaaspapier te bewaren in de koelkast. Je kan online of telefonisch bestellen en bezorgen behoort ook tot de opties. In de gemeente Hellendoorn is de bezorging zelfs gratis.

Je vindt Renata hier:

small bit of content

Keizerserf 5 in Nijverdal

Renata-delicatessen-zo