Maassluisse Kaaswinkeltje in Maassluis

“Mensen komen niet alleen voor kaas, maar ook voor een praatje en gezelligheid.”

Het Maassluisse Kaaswinkeltje is gevestigd in een oud smal pandje in het oude stadshart van Maassluis. Het knusse winkeltje van Martijn en Carry Opbroek in de Nieuwstraat, waar van oorsprong alleen melk en kaas werd verkocht, is inmiddels uitgegroeid tot een ruim gesorteerde kaasspeciaalzaak. Zo bestaat het assortiment vandaag de dag uit Hollandse kaas, buitenlandse kaas, verse salades, patés, vers gebrande noten, zuidvruchten, olijven, tapas en tapenades aangevuld met een bijzondere voorraad wijn en port.

Het is alweer meer dan 20 jaar geleden, dat Martijn & Carry samen het ondernemersavontuur zijn aangegaan. Carry was tijdens haar studie HBO-V al werkzaam in het kaaswinkeltje, toen in het restaurant ernaast Martijn als chef-kok werd aangenomen. De liefde voor elkaar bloeide al snel op en toen in 2001 de kaaswinkel in de verkoop kwam, twijfelde het stel geen moment; Als chef-kok en verpleegkundige besloten zij samen te gaan voor de kaas. Een spannende keuze om als jong koppel een winkel over te nemen, maar het echtpaar heeft er nooit spijt van gehad!

Martijn en Carry zijn dan ook supertrots op hun winkel, waar de beleving, service en kwaliteit altijd hoog in het vaandel staat. “De band die we met onze klanten hebben, is daardoor heel bijzonder. Mensen komen niet alleen voor kaas, maar ook voor een praatje en gezelligheid. Zeker in moeilijke tijden is dat voor veel mensen heel waardevol. Andersom voelt het ook fijn dat mensen ons waarderen. De gunfactor is wat dat betreft groot onder de Maassluizers.”

Je vindt de winkel van Martijn en Carry hier:

Nieuwstraat 14 in Maassluis

http://www.hetkaaswinkeltje.nl/