Kaaz in Valkenswaard

De liefde voor kaas is bij Astrid van KAAZ Valkenswaard begonnen toen ze op de boerderij werkte. Vervolgens ging ze werken met het eindproduct; kaas. Haar mooie winkel (en kaazkoe) bevindt zich midden in het bruisende centrum van Valkenswaard in een veelzijdige (vers) winkelstraat. 

”Het gaat erom dat mensen plezier ervaren in onze winkel. Even plaatsnemen op onze koe-bank of juist een praatje maken tijdens het proeven van een kaasje.” Vertelt Astrid. Tijdens het proeven wordt de nadruk gelegd op de herkomst van de kaas. Astrid geeft aan dat het haar echt motiveert, als zij complimenten krijgt van consumenten na een voorgaand bezoek aan de winkel, hoe lekker ze de kaasfondue vonden of hoe leuk ze een kaasproeverij hebben ervaren bijvoorbeeld!

”De lekkerste kaas is de Boerenkaas Belegen”

”Mijn favoriete kaas komt ook van de boerderij, namelijk de Boerenkaas Belegen. Deze kaas is bereid met rauwe melk en dat proef je! Een echt boerensmaakje. Een gezonde en blije koe, de kruiden in het grasland en het krachtige zuivel zijn de belangrijkste facetten voor een lekkere kaas.”

Tip van Astrid

Een verrassende tip van Astrid is de combinatie van Geitenkaas Belegen met Mascarpone, lokale aardbeien en een takje munt. ” Dit is een echte aanrader en een fantastisch hartig/zoet nagerecht. Echt het proberen waard.”

Kaaz Valkenswaard is een winkel waar je een heel leuk en lekker (waar mogelijk lokaal) assortiment kan vinden. Ook voor de niet kaaseters (die heb je ook 😉 ) is er van alles te vinden.

Kaaz Valkenswaard vindt je hier:

Handwerkstraat 12

5554 HP Valkenswaard

www.kaazvalkenswaard.nl