Kaasmeester Richard in ‘s-Gravenzande

Kaasmeester Richard heeft een prachtige winkel in ‘s-Gravenzande met heerlijke kaas en lekkernijen.

Kaasmeester Richard vertelt het volgende: ”Wij hebben een grote moderne winkel met een kaaswinkel en een delicatesse winkel in één. Dat biedt heel veel extra’s.” Het assortiment bestaat uit ruim 1000 artikelen. Als de consument een echte beleving wil meemaken, dan moeten ze eens een kijkje nemen in zijn winkel. ”Wij vertellen het verhaal, maar laten ook veel proeven. In de weekenden gaat er vaak een wijntje of een biertje open, met daarbij een bijpassende kaas. De combinaties van wijn/bier en spijs is onze kracht.”

We vroegen aan Kaasmeester Richard waar zijn hart sneller laat kloppen: ”Mijn hart gaat sneller kloppen van de boerenkaas. Het is een ambachtelijk product met een receptuur die soms al eeuwen in de families doorgegeven wordt. Het verhaal van het product proberen we aan de klant over te brengen, maar we vinden het ook belangrijk dat ze zelf vooraf proeven wat hun eigen smaak is, over smaak valt niet te twisten.”

”Een dag zonder kaas, is als een dag niet gelachen”

Een prachtige ruime winkel met alles wat lekker is. Van zoet tot hartig. Voor je eigen borrelavond, voor een cadeautje of relatiegeschenken.

Je vindt de winkel hier:

Graaf Willem II straat 23 -25
2691MW ‘s-Gravenzande

www.delicatessenstraat.nl