Kaas at Home by Gert den Hartog in Hardinxveld-Giessendam

Kaas at Home by Gert den Hartog is een kaaswinkel op wielen.  Elke dag komt Gert bij bijna 80 klanten aan de deur. De één wil gewoon een goed stukje kaas. Bij de ander weet hij de verjaardagen van de kinderen, wat de weekendactiviteiten zijn en uiteraard de wekelijkse bestelling. Elke klant is anders!

“Ik houd ervan om op zaterdagmiddag met mijn vrouw en kinderen wat speciale kaasjes te nuttigen.”

”De grootste uitdaging in het vak van verkopen ligt voor mij in de variatie van mijn assortiment. Een winkel heeft een vaste plaats, ik rijd rond en kom aan de deur. Dat maakt dat ik keuzes moet maken in de producten die ik aanbied. Elke ochtend vul ik de voorraad in mijn bus aan, inschattende wat en hoeveel ik die dag zal verkopen. Soms schat ik dat niet helemaal goed in. Dan bel ik het thuisfront, of ze “even naar Dordt” willen komen.”

Dat het werk zo variërend is, bevalt Gert goed: ”Een leuke actie vanuit Weydeland of een gezellig praatje hoe de dag was. Dat zijn dingen die mijn werk leuk maken. Maar het zorgt er ook voor dat ik niet vaak vóór het donker mijn wagen weer thuis voor de deur parkeer.”

”Wat betreft kaas, ik denk dat je alle smaken een keer geprobeerd moet hebben. Het kan namelijk zijn dat je smaak verandert en dat je het nu wel lekker vindt!”

Gert gaat altijd op pad met een goed humeur, snoepjes voor de kinderen en brokjes voor de hond. Zo maakt die zijn klanten blij. ”Als de klant mij vraagt welke kaas ik adviseer voor een avondje met vrienden, dan vraag ik of het een stel fijnproevers zijn. Want uiteindelijk heb je kaas, en je hebt Weydeland kaas.”

Gert is bereikbaar op:

06-53310668

Info@kaasathome.nl

www.kaasathome.nl