Frisversshop in Gouda

Frisversshop in Gouda is een mooie zaak met heerlijke broodjes, vleeswaren, kaas, tapas, noten en zuivel. Een gezellige buurtwinkel met een dorps karakter.

De eigenaar van de Frisversshop is Bram Fris. Hij is als 17-jarige begonnen bij een markthandel in kaas en poelierswaren. Na 11 jaar daar gewerkt te hebben, is Bram getriggerd door een vriend die een eigen zaak begon. Sinds 1986 heeft Bram zijn eigen winkel.

Bram: ”Ik ben nog steeds blij dat ik die stap genomen heb. Een mooie gebeurtenis is dat mijn zoon Corstian ook is toegetreden in het bedrijf. Daar kun je alleen maar trots op zijn!”

Waar Bram gelukkig van wordt, is blije en tevreden klanten die op den duur goede kennissen van je worden. ”Af en toe een schaterlach is belangrijk, maar vooral de vakkennis en goeden adviezen wil je graag delen. Dit doe ik door middel van mijn producten in de winkel aan de consument te laten proeven. En natuurlijk altijd een vrolijk gezicht.”

”Mijn absolute favoriet onder de kazen is de Boerenkaas Gigant. Een prachtige blikvanger van maar liefst 60 kg met een unieke rijping. Het is echt een allemansvriend!”

”Het verschil tussen ETEN en geniETEN”

Je vindt de winkel hier:

Willem en Marialaan 62,  2805 AS Gouda

www.frisversshop.nl

Bestellen kan via 0182-524926 of 06-42908804