Escamps Kaashuisje in Den Haag

“Kaas is niet alleen bestemd voor op de boterham, maar je kunt er ook heerlijke gerechten mee klaar maken. Ga er maar eens mee koken en experimenteren.”

Joël en Alicia Wiersma runnen in Den Haag het Escamps Kaashuisje; een gezellige winkel met een huiskamer effect waar alles kan. Het is de bedoeling dat de klant zich kind aan huis voelt door onze gastvrijheid. De winkel heeft een zeer groot assortiment aan Hollandse en buitenlandse kazen en werkt uitsluitend met verse kwaliteitsproducten van hoge kwaliteit. Wij verkopen hier sfeer en smaakbeleving. Ook verzorgen we kaasplankjes, relatiegeschenken en hapjes voor gezellige avonden.

Alicia komt oorspronkelijk uit Spanje. Voor haar zijn de Spaanse kazen dan ook favoriet. Vol overgave richt ze zich op het maken van schalen met heerlijke Spaanse Tapas met onder andere overheerlijke traditionele delicatessen zoals ze in Spanje gemaakt worden! Niks is te gek. En dat weten de klanten ook. Ze vertrouwen Alicia in haar vakkennis.

We willen graag op onze klanten overbrengen dat kaas niet alleen bestemd is voor op de boterham, maar dat je er ook heerlijke gerechten mee klaar kunt maken. Ga er maar eens mee koken en experimenteren. Alicia maakt zelf ook heel veel verrassende gerechten met kaas.

We gaan tevreden naar huis wanneer onze klanten tevreden de deur uitgaan en ook weer terugkomen. Bij ons kun je ook bestellingen plaatsen en laten bezorgen. Alles is mogelijk in goed overleg.

Je vindt ons hier:

Escamplaan 285 in Den Haag

https://www.escampskaashuisje.nl/